Regisztrálj a tagsághoz!

Ingyenes Tartalmak

Kezdjük a közepén!

MERT AZ ELEJÉN MÁR TÚLVAGY!

Rengeteg élmény, tudás, tapasztalat és önismeret birtokában vagy. Biztos vagyok benne, hogy jópár fájó veszteségen vagy túl és vannak eszközeid az érzelmi és anyagi nehézségek leküzdésére. Tele vagy szeretettel és jóra való törekvéssel, mégis hol az erőd, hol a hited fogy el. Felszívod magad újra, de akkor meg “semmiből jövő” feszültséggel leszel tele. És még így is teszed a dolgod. Gondoskodsz azokról, akik körbevesznek, végzed a feladataidat. Alig vagy soha nem panaszkodsz és alapélményeid között szerepel a magány és önmagad rendszeres megkérdőjelezése.

Miért is ne lehetne Önmagad megkérdőjelezése helyett inkább minden mást megkérdőjelezni? És miért is ne lehetne a feltételektől mentes önszeretet az alapélményed?

Mindehhez elég visszatalálnod nőiség alapjaihoz.

  • Amikor elengeded a megkövült meggyőződéseket…
  • fellazítod a téged fogva tartó családi, kulturális, társadalmi hitrendszereket…
  • amikor a kemény helytállás helyett a körbeölelő jelenlétet választod…
  • és az állandó pörgés helyett lassítasz végre és beengeded a csendet…

…nem tud más történni, minthogy belépsz a befogadás/elfogadás terébe és emlékezni kezdesz önmagadra, aki egy ezzel a végtelen, feltételektől mentes szeretettel. 

A Lélekkapu benned van. Minden, amit itt találsz azért készült, hogy emlékezz arra a csodára, aki valójában vagy.

nézőpontváltás & önszeretet

Alapcsomag az Induláshoz

7 Tévhit az Önszeretetről

REGISZTRÁCIÓVAL MÁR ELÉRHETŐ

Talán nem is sejted, mennyiféle önszeretettel kapcsolatos tévhit rombolja a próbálkozásokat, amikor igyekszel jól bánni magaddal. Itt az ideje, hogy meghaladd ezeket! Kerülj jobb kapcsolatba önmagaddal azáltal, hogy felülvizsgálod hitrendszered egy szeletét és új kereteket teremtesz önmagad számára!

Egyezség Önmagaddal

2021. DECEMBER 10-TŐL

Hogy az új alap ne csak egy elvi szándék maradjon, köss egy megfontolt, szeretetteli szövetséget önmagaddal! A füzet segítségével letisztázódnak felelősséged határai, körvonalazódnak szükségleteid és hamarosan tisztábban látod magad. Néhány megütközést keltő tévhitet is segítek eloszlatni.

Megkülönböztetés Magabiztosan 

2021. DECEMBER 18-TÓL

A feltoluló gondolatok a csapongó érzésekkel karöltve rengeteg szenvedés forrása. Amikor szétválasztod a gondolatokat az érzésektől, a tényeket a véleményektől, feltárul saját és a körülötted élők rejtett hitvilága. A megértéssel magabiztossá és nyitottá válsz nehezebb kommunikációs helyzetekben is. 

Az ingyenes prémium tartalmakhoz kérlek regisztrálj!

Regisztráció

Mutasd az Adatkezelési Tájékoztatót