online vagy személyesen Tenerifén

Egyéni Konzultáció

Az egyéni konzultációk segíteni tudnak abban, hogy tisztábban lásd a nehézséget okozó élethelyzeted és hogy kiutat találj azokból. A kiút felismeréséhez a legtöbb esetben nézőpontváltásra van szükség. Ebben tudlak támogatni.  Első sorban önmagaddal és a világgal való kapcsolatodban történt elakadásokon, veszteségeken, önértékelési problémákon segítek túljutni, nem megjavítva Téged, mert nem vagy elromolva, hanem még inkább megszeretve önmagadat és az életet.

Egyetlen alkalom - Online

Ezt a lehetőséget akkor ajánlom Neked, ha már nagyjából helyre vannak tologatva a sarokkövek (tehát a nagyobb elakadásaidon túljutottál), de egy adott élethelyzetben nem látsz tisztán. Ilyenkor jól jön egy elfogulatlan külső nézőpont, hogy jobban átlásd a lehetőségeidet. 

A konzultáció nem tanácsadás. Nem tudhatom, hogy neked mi a jó, de abban segteni tudok, hogy te magad felismerd, merre és hogyan érdemes továbblépned. 

4 alkalmas csomag 4x80 perc

Amikor olyan érzés jelenik meg benned, mintha a Mount Everestet kellene megmásznod, ráadásul oxigénpalack nélkül (tehát úgy érzed, képtelen vagy feloldani magadban vagy az élethelyztedben valamit), érdemes valakivel együtt nekifutnod a hegynek.  

A legtöbb esetben 4-12 alkalom elegendő ahhoz, hogy mozdulni tudj a beragadt nézőpontodból és élethelyzetedből. Személyesen Puerto de la Cruzban, vagy online a világ bármely tájáról tudlak fogadni.
(A 4 alkalom felhasználására 8 hét áll rendelkezésre.)

Személyes Konzultáció Tenerifén

Mivel Tenerifén élek (Puerto de la Cruz), így személyes konzultációra csak itt van lehetőség, előzetes bejelentkezés alapján. Bejelentkezni az időpontfoglalási rendszeren keresztül tudsz hozzám. 

Személyes találkozók esetén egyéni vagy csoportos családállításokkal, hangterápiával (Peter Hess hangmasszázs, Gongfürdő – csak 2022. áprilisától lesz elérhető) valamint Bach virágterápiával is támogatni tudlak. 

Gyermekek számára

Ha a gyermekednek van szüksége segítségre – legyen bármely korú, az apróságtól a nagykamaszig – , témától függően több úton is elindulhatsz a feloldás felé. A mélyebb, tartósan fennálló vagy ismétlődő problémák esetén a te részvételeddel dolgozhatunk családfelállítással. Valamilyen változásból adódó kibillenésnél pedig jó lehetőség a játékos formában végzett hangterápia, valamint a Bach virágcseppek alkalmazása, amelyekre a gyermekek rendkívül gyorsan és pozitívan reagálnak.

Ezek a lehetőségek kizárólag személyesen vehetők igénybe, itt Tenerifén.

Bach Virágterápiával az Önszeretet felé

A Bach Virágterápia egy szelíd, ugyanakkor hatékony segítség azok számára, akik nehezen nyílnak meg, nem szívesen beszélnek magukról. A 40 perces, személyesen történő konzultációs alkalmon elég lesz néhány képet megnézned, választanod közülük és a választásod alapján mondok pár szót a lelkiállapotokról, amelyek jellemzőek rád ebben az időszakban. Tehát a virágok mesélnek majd helyetted… 🙂

A kiválasztott szerekből összeállítom számodra a saját Bach Virágterápiás keverékedet, amelynek díja benne van a konzultáció árában.

Ha másodmagaddal jönnél, arra is van lehetőség, ráadásul kedvezményes áron. Ebben az esetben fontos tudnotok, hogy amit elmondok a virágok alapján, azt mindketten hallani fogjátok, ezért kizárólag akkor válasszátok ezt a lehetőséget, ha nem okoz nehézséget számotokra megnyílni egymás előtt.

A Bach Virágterápiás konzultáció kizárólag személyesen vehetők igénybe, itt Tenerifén.

Visszatérés a Szeretet rendjéhez - Családállítás

Lassan 14 éve dolgozom a családállítás módszerével egyéniben és csoportban egyaránt. A családállítás sokat segít azokban az esetekben, amikor valamilyen régóta fennálló, vagy többször visszatérő nehézséggel kerülsz szembe. A feltételek nélküli önszeretet felépítéséhez a családunktól örökölt, nehézséget jelentő életminták feltárása megkerülhetetlenül fontos szerepet játszik.

E módszerrel nem csak az okok tárhatóak fel, hanem mód nyílik arra is, hogy megtaláld a saját kivezető utadat a nehézségekből és felismerd a téged megillető helyet a családodban és az életedben egyaránt.

Családállítást csak személyesen végzek egyéniben és igény szerint csoportban is, Tenerifén.

Ningcsing Csikung

A csikung és azon belül a Ningcsing Csikung olyan nagy és szeretett téma a számomra, hogy egy külön weboldalt szenteltem neki. Dióhéjban, egy olyan egészségmegőrző, tudatosságot fejlesztő, energiaszintet növelő útról van szó, ami a légzés, a mozgás és a figyelem összehangolt működésén alapul.

Csoportos formában egyelőre online tanítok, de ha Tenerifén élsz, szívesen átadom személyesen is a tudásom.

ÁTLÉPÉS A NINGCSING CSIKUNG OLDALRA >

Részvételi díjak

 

Online/Személyes konzultáció 1x80 perc 40 € 
Online/Személyes konzultáció csomag 4x80 perc 152 €
(160  € helyett)
Bach Virágterápia 1 fő 1x40 perc 25 €
Bach Virágterápia ketten együtt  összesen 60 perc 39 €
Családállítás saját témára csoport vagy egyéni 45 €
Családállítás résztvevőként csoport 8 €
Ningcsing Csikung Light online csoport 9,90 €
Online/Személyes Ningcsing Csikung 1x80 perc 40 €

Részvételi díjak

Online/Személyes konzultáció
1x80 perc
40 €

Online/Személyes konzultáció csomag
4x80 perc
152 € (160 € helyett)

Bach Virágterápia 1 fő
1x40 perc
25 €

Bach Virágterápia ketten együtt
összesen 60 perc
39 €

Családállítás saját témára
csoport vagy egyéni
45 €

Családállítás résztvevőként
csoport
8 €

Ningcsing Csikung Light
online csoport
9,90 €

Online/Személyes Ningcsing Csikung
1x80 perc
40 €

Edina Góra

Edina Góra

Azért dolgozom, hogy minél többen legyünk, akik ráébrednek határtalan önmagukra, az önszereteten keresztül. Amikor ez megtörténik veled, emelkedni kezdesz. Felismered a végtelen szeretetet és bőséget magadban és a világban, ez pedig átrajzolja a sorsodat. 

IDŐPONTOFOGLALÁS

Foglald le az időpontodat!

Bizonyos szolgáltatásaim csak személyesen, mások pedig online vehetők igénybe. Ha nem Tenerifén élsz, nyaralsz vagy telelsz ezen a csodálatos szigeten, akkor az online szolgáltatásaim és a kurzusok érhetőek el számodra. 
A 4 alkalmas csomagok felhasználására 8 hét áll rendelkezésre.

Átfoglalási Feltételek:

Az idő mindannyiunk számára a legnagyobb értékek egyike. Éppen ezért kérlek, hogy amennyiben a megbeszélt időpont mégsem megfelelő a számodra, minél hamarabb, lehetőleg 72 órával korábban foglald át az űrlap segítségével. 48 órán belüli időpontváltoztatást nem tudok elfogadni.

Köszönöm megértésed!
Góra Edina – Lélekkapu